Vertrek schiphol
Door: tanahairbeta
12 Maart 2011 | Nederland, Amsterdam
De bus kwam op tijd maar die zat al snel overvol. Erg knus en gezellig maar de buschauffeur was door de overvolle bus enigszins chagrijnig. Maar goed, dat mocht de pret niet drukken want we waren immers opweg naar schiphol om naar Indonesië te gaan.
Bij de incheck van garuda eerst even een fotoshoot met personeel om vervolgen een hele rij wachtende toeristen voor te kruipen vanwege onze vip behandeling. Toch wel leuk zon voorkeursbehandeling.
Na gesetteld te zijn in het vliegtuig werden we door garuda speciaal wekom geheten als vrienden van Giovanni.
Na 7 uur vliegen hebben we een tusselanding gemaakt op Dubai, waar we even de sjeiks zijn gaan bekijken en een bakje koffie hebben gedronken. De jongeren hebben hun laatste McDonald's genomen.
De vlucht van Dubai naar Jakarta ging goed. Onderweg had Geronimo nog sjans van een zeer aantrekkelijke 19 jarige stuwardess, maar deze verloor al snel haar aandacht doordat Geronimo wat verlegen was. Bij het verlaten van het vliegtuig deed ze nog een poging maar ook die werd niet opgevangen door Geronimo.
De rest lezen jullie in het verslag van zondag. Foto's komen er aan.
13 Maart 2011 - 13:25
Ma Magee:
Ben blij dat jullie goed zijn aangekomen en met alle egards zijn ontvangen fantastisch jongens!! -
13 Maart 2011 - 13:29
Lea :
nou dat is volgens mij een lange vlucht geweest , ondanks vermaak met stewardessen!!! Hoe vinden jullie Ambon? Zijn jullie goed ontvangen? Jammer dat oom Onno er niet was , die klaar stond met zijn busje .... Eerst wat slapen en dan weer schrijven .