Novotel Schiphol Amsterdam
- Short brief of Indonesia Culture
- Short brief of Indonesia football Atmosphere
- Team attribute gift
De reis kan beginnen !
De eerste avond was geslaagd. Eerst lekker gegeten en daarna gezamelijk de details van de reis besproken. Daarna zijn een aantal spelers gaan billiarten, sommige gaan zwemmen en een deel heeft gebruik van de sauna / Turks stoombad. Nog lekker wat gebabbeld over voetbal en daarna allemaal naar de kamer gegaan. De groep begint elkaar te vinden en het ziet er naar uit dat het geweldig avontuur gaat worden.
11 Maart 2011 - 10:15
Cissy Goijers:
Ik wens de volledige selectie heel veel succes!! -
11 Maart 2011 - 11:55
Serena Matitahatiwen:
Hallo Mahiri Sagal en derest van de selectie!!
Heeel veel successs!!! En doe jullie best..
Ik zal jullie volgen op deze site..
Voorzichtig!
x -
12 Maart 2011 - 07:25
Monica Munz:
Veel succes en geniet van deze geweldige ervaring. -
12 Maart 2011 - 10:21
Lea:
eindelijk op weg..... ik wens jullie heeeeel veel plezier en reisgenot en a.u.b. geen foto meer van de achterkant van de trainer.....pak de voorkant!
greetz leaa -
12 Maart 2011 - 10:27
Juulkuuh:
hey,
zijn jullie al lekke bruin??
train zoveel mogelijk, dan winnen jullie zeker!
want jullie zijn de enige die die cup verdienen...
maak er een kei spannende wedstrijd van, en winnen!!
maak er ook een leuke vakantie van, eet goed, jogggen....
en geef gino een dikke knuffel en kusje op zijn wang van mij.
en oh ja, winnen winnen winnnen!
dikke knuffel aan dido, johnneke, ginootje
xxxxxxxx -
12 Maart 2011 - 10:57
Debbie:
Hoi Allemaal,
Heel veel plezier maak er wat leuks van, zal iedere dag even kijken welke leuke ervaringen jullie weer hebben opgedaan. Leuke pagina didi!!!!
Groetjes Debbie
PS: als jullie terug komen neem wat zon mee!!!!! -
12 Maart 2011 - 13:35
Adriaan:
Jongens, Allemaal veel suc6, dat deze ervaring een mooie belevenis voor jullie mogen zijn. -
12 Maart 2011 - 15:54
Nico:
Hi Max ,
Ik heb je nog een sms gestuurd, maar kreeg geen reactie. Inmiddels heb ik Mieke aan de telefoon gesproken. Zij vertelde dat jullie vanmorgen richting Jakarta waren vertrokken. In ieder geval wens ik jullie allemaal een goede reis en een geweldige tijd in Indonesië en in het bijzonder op de Molukken. Trouwens mama is vandaag vanuit Griekenland goed thuis aangekomen en zij had zich op Rhodos goed geamuseerd. Verder heb ik Nick en Edy een mail verstuurd dat jullie van 17 tot 21 maart in Jakarta aanwezig zullen zijn! Hopelijk dat jullie elkaar kunnen ontmoeten.
Gr. Nico
12 Maart 2011 - 16:00
Zusjes Yoram:
Zet hem op allemaal en geniet ervan :)!! x -
12 Maart 2011 - 17:53
Priscilla:
Hey Djr, Yoram en alle andere jongens en uiteraard de begeleiding. You guys kick some ass. We hebben er alle vertrouwen in. Make it your adventure!
Love mama, tante Cill and the rest of the family here in Ede.
12 Maart 2011 - 21:31
Romaine En De 3 J's:
Wij wensen jullie allemaal een geweldige tijd toe. Ga ervoor en geniet ervan. Wie weet wat het zal gaan brengen. Voor opa Johnny, Oom Gino en natuurlijk papa Didi een dikke kus van de 3 J's. Veel liefs Romaine en de kids. -
13 Maart 2011 - 10:17
Sylvi Kerkhofs:
Ha boys, Goed te horen dat jullie allemaal veilig zijn aangekomen in Ambon.
Rust een beetje uit en acclimatiseer voordat jullie aan het grote avontuur gaan beginnen.
ik ben niet minder enthousiast hier dan jullie daar .
Zet 'm op en geniet optimaal.
berichtje voor Alessio..dag poepie, maak er wat moois van
xxx mam en Ian . -
13 Maart 2011 - 10:50
Lea:
en zijn jullie al aangekomen? Ben erg benieuwd naar het volgende verslag. Verjaardag van Zita was erg gezellig. Toch nog een hele drukte. Veel succes met de eerste training . -
13 Maart 2011 - 11:02
Mieke:
Geweldig jongens. fijn dat jullie aangekomen zijn. geniet ervan en doe iedereen de hartelijke groeten van ons hier. kus mieke, djoya,frank,ezra en rox -
13 Maart 2011 - 12:53
Joze En Joni:
Heyhey boys!
Wij zijn blij dat jullie veilig zijn aangekomen!
We wensen jullie heel erg veel plezier en geniet van elk moment!
Liefs, Joze en Joni!
Nog even een speciaal berichtje voor Benji:
Ik weet zeker dat je een mooi tijd tegenmoet gaat die je nooit meer zal vergeten!
Ik spreek je gauw! Loveya! Dikke knuffel, Joni! -
13 Maart 2011 - 15:08
Romy Koster:
Hallo jongens wat ik nu al allemaal gelezen heb is fantastisch dit wordt de tijd van jullie leven
geniet ervan.Ik lees iedere dag wel wat jullie allemaal beleven.
Groetjes Romy Koster -
13 Maart 2011 - 15:54
Pa,ma En Zusje Munz:
Hoi Nicky and the gang,
Wish we were with you. Vooral pa is jaloers en leeft intens mee geniet ervan met the gang gr -
13 Maart 2011 - 19:33
Pesulima:
Wij wensen jullie heel veel succes daar en zet 'm op!
En misschien ook met de familie daar...zeker een ervaring voor diegene die nog niet zijn geweest.
Maar jongens..geniet ervan!
@ Yoram...